Kies een locatie
Openingstijden
Bouillon Brothers Haparandaweg
  • Maandag 10:00 - 15:00
  • Dinsdag 10:00 - 15:00
  • Woensdag 10:00 - 15:00
  • Donderdag 10:00 - 15:00
  • Vrijdag 10:00 - 15:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
10:00 - 15:00
Haparandaweg 746, 1013BD, Amsterdam
Openingstijden
Bouillon Brothers Warmoesstraat
  • Maandag 11:30 - 21:00
  • Dinsdag 11:30 - 21:00
  • Woensdag 11:30 - 21:00
  • Donderdag 11:30 - 21:00
  • Vrijdag 11:30 - 21:00
  • Zaterdag 11:30 - 21:00
  • Zondag 11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
98, 1012 JH, Amsterdam

OVER ONS

Bouillon Brothers is in 2016 bedacht door Marijke de Laat en Joris Landa tijdens een goed gesprek aan de keukentafel. Het was altijd al een droom om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? En waarom dan? De kracht zat in het bundelen van onze krachten en interesses om zo op een relevante manier in te kunnen spelen op trends. Die van Joris liggen met name op het gebied van hospitality & duurzaamheid en die van Marijke op gezondheid, sport en het bouwen van merken. Op het snijvlak hiervan is Bouillon Brothers opgericht.

De trend waar we ons o.a. door hebben laten inspireren is de gezond eten en leven trend. Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor gezond eten en leven. Belangrijk hierin is dat het gaat om een natuurlijkere manier van eten. Minder bewerkt en met meer smaak (zonder toegevoegde smaakmakers, dus geen zout). En daar past bouillon uitstekend in.

TIJD HEEFT VLEUGELS EN GEEN TEUGELS

Onze oma’s konden het en in grote delen van de wereld doen ze het. Bouillon maken van botten, groenten en water. Tegenwoordig hebben of maken we hier geen tijd voor en velen weten eigenlijk niet eens hoe het moet. Zelf bouillon maken. Terwijl juist in verse bouillon (van botten) belangrijke mineralen en andere voedingsstoffen zitten die goed voor je zijn. Het bevat bovendien een minimale hoeveelheid zout. Dat is bij de meeste potjes, blokjes en zakjes niet het geval. Daarbij ligt de focus op efficientie. En om zo snel mogelijk zo veel mogelijk smaak te verkrijgen. In plaats van de focus op het maken van een goed product dat lekker en gezond voor je is. 

BOUILLON BROTHERS TO THE RESCUE

Onze verse bouillons worden met veel geduld bereid, zodat alle smaken en goede voedingsstoffen uit de botten kunnen loskomen. Het gehele proces duurt meer dan 16 uur. Naar authentiek recept. Zoals onze oma’s het vroeger maakten. 100% natuurlijk, met de minimale hoeveelheid zout en de maximale hoeveelheid goede voedingsstoffen #greattothebone.

Ze worden gemaakt van de botten van gezonde dieren, groenten, kruiden en water, die voor lange tijd op lage temperatuur pruttelen zodat alle smaken en goede voedingsstoffen uit de botten kunnen loskomen. Letterlijk alles van de producten wordt gebruikt, waardoor het ook nog eens duurzaam is.

Je kunt kiezen uit de smaken kip, rund en miso (v) en drinkt ze puur, met toppings of gebruikt ze als basis voor bijvoorbeeld soep, saus, risotto of een stoofpotje. 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Menukaart
Mijn bestelling € 0,00 0