Kies een locatie
Openingstijden
Bouillon Brothers Haparandaweg
  • Maandag 10:00 - 15:00
  • Dinsdag 10:00 - 15:00
  • Woensdag 10:00 - 15:00
  • Donderdag 10:00 - 15:00
  • Vrijdag 10:00 - 15:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
10:00 - 15:00
Haparandaweg 746, 1013BD, Amsterdam
Openingstijden
Bouillon Brothers Warmoesstraat
  • Maandag 11:30 - 21:00
  • Dinsdag 11:30 - 21:00
  • Woensdag 11:30 - 21:00
  • Donderdag 11:30 - 21:00
  • Vrijdag 11:30 - 21:00
  • Zaterdag 11:30 - 21:00
  • Zondag 11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
98, 1012 JH, Amsterdam

Vind hier het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten en we zorgen dat je alsnog zo snel mogelijk antwoord krijgt. 

Waarin verschilt bouillon van botten van andere bouillon? 

De meeste bouillons die je in de supermarkt koopt zijn niet van botten gemaakt maar van vlees. Dat is een stuk sneller en eenvoudiger dan het lange sudderen wat nodig is om alle smaken en goede voedingsstoffen uit de botten te krijgen.  Ook worden gistextracten en teveel zout toegevoegd om het de smaak te geven waar we allemaal zo aan gewend zijn.

Waar komen de botten vandaan?

We sourcen onze ingrediënten van boeren zo dichtbij mogelijk in de buurt. De kippennekken die we gebruiken zijn biologisch. Voor onze runderbouillon gebruiken we dubbeldoel koeien, waar mogelijk uit Nederland. Groenten die we gebruiken zijn niet per definitie biologisch maar altijd van uitstekende kwaliteit.

Is er ook een vegetarische variant? 

Jazeker. Onze miso bouillon is vegetarisch en wordt gemaakt van o.a. gefermenteerde sojabonen en zeewieren. Miso is een Japanse pasta van gefermenteerde sojabonen en is een bron van eiwitten, vitamines en mineralen. De smaak is delicaat en aromatisch.

Zijn de bouillons glutenvrij? 

De runder- en kippenbouillon zijn glutenvrij.

Hoeveel zout zit er in de bouillons? 

We voegen een minimale hoeveelheid zout toe om de bouillon op smaak te brengen (max 1% per 100 gram). We maken uitsluitend gebruik van zeezout, rijk aan mineralen. 

Waar te koop?

We hebben zelf twee winkels en liggen in 200 AH supermarkten. Check onze winkelzoeker voor een winkel bij jou in de buurt. 

Hoe bewaren? En voor hoe lang?

Na openen gekoeld bewaren (max 7°C) en binnen 48u consumeren. Geschikt om in te vriezen, alleen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.

Hoe te gebruiken? 

Je drinkt onze bouillons puur, met toppings of gebruikt ze als basis voor gerechten. Inspiratie nodig? Check onze blog voor recepten van bekende en onbekende chefs.

Hoe te verwarmen? 

Verwarmen in een pan of in de magnetron. Bij verwarmen in een pan, niet laten doorkoken. Bij verwarmen in de magnetron, deksel openzetten, 3 minuten verwarmen op 600 watt en voor gebruik doorroeren.

Waar vind ik de ingredientenlijst en voedingwaarden?

Check de product pagina's voor de ingredientenlijst en voedingswaarden van de diverse smaken. 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Menukaart
Mijn bestelling € 0,00 0