Kies een locatie
Openingstijden
Bouillon Brothers Haparandaweg
 • Maandag 10:00 - 15:00
 • Dinsdag 10:00 - 15:00
 • Woensdag 10:00 - 15:00
 • Donderdag 10:00 - 15:00
 • Vrijdag 10:00 - 15:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten
10:00 - 15:00
Haparandaweg 746, 1013BD, Amsterdam
Openingstijden
Bouillon Brothers Warmoesstraat
 • Maandag 11:30 - 21:00
 • Dinsdag 11:30 - 21:00
 • Woensdag 11:30 - 21:00
 • Donderdag 11:30 - 21:00
 • Vrijdag 11:30 - 21:00
 • Zaterdag 11:30 - 21:00
 • Zondag 11:30 - 21:00
11:30 - 21:00
98, 1012 JH, Amsterdam

MAGISCHE TOVERDRANK EN OMA'S KOOKGEHEIM 

Bouillon wordt al sinds de prehistorie gegeten. Het maken ervan is een tijdrovend proces… Maar het resultaat mag er wezen. Bouillon is goed voor je! Hierbij een paar highlights:

PAM, JE HAAR DANST:

Bouillon bevat een enorme hoeveelheid collageen, een belangrijk eiwit in ons bindweefsel en onze huid. Het is tevens een lichaamseigen stof die voorkomt in onze gewrichten. Het is de ‘lijm’ die ons lichaam bij elkaar houdt en zorgt dat de huid jong en elastisch blijft. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen met gemiddeld 1% per jaar af. Hierdoor wordt de huid minder stabiel en ontstaan er rimpels. Dan kun je natuurlijk aan de anti-aging producten, maar een kop bouillon is veel krachtiger. Collageen wordt namelijk niet door de huid opgenomen (Sorry Doutzen) en wel door het lichaam. Bovendien geeft collageen een boost voor glanzend haar en sterke nagels. Is eeuwige schoonheid voor jou nog geen reden om bouillon te gaan drinken, dan hebben we er nog een paar voor je…

DIGEST IT ALL UP:

Maar liefst één op de zeven mensen heeft last van spijsverteringsklachten. Onverteerd voedsel dat via de darmwand in de bloedsomloop terecht komt zorgt voor maagzuur, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel. Maar we’ve got your back. Of eigenlijk is het de bouillon die dat doet. De gelatine in de bouillon stimuleert namelijk de spijsvertering waardoor voedsel sneller wordt afgebroken en een beschermlaagje aan de binnenkant van je darmwand vormt.

We willen je overigens niet ongerust maken, hooguit iets bewuster van het feit dat we ons lichaam een enorme dienst bewijzen door er goed voor te zorgen. 

BOUILLON, DE WITTE MOTOR:

Dat melk drinken bijdraagt aan sterke botten vanwege het hoge gehalte aan calcium, dat is wel bekend. Maar sterke botten is één ding, veerkracht is ook wel prettig.  De mix van collageen en calcium maakt bouillon de drank bij uitstek voor gezonde EN sterke botten. Is die witte melksnor ook direct verleden tijd;)

POWER!!!!:

Ben jij er zo één die graag aan sport doet en je keukenkastjes vol hebt staan met eiwitshakes, supplementen e.d.?  Eat your heart out. Bouillon zit boordevol proteïne en is daarmee de ideale energydrank en post work-out hersteldrank voor na het trainen. 

And the story continues…

OMA GEEFT RAAD:

Het is niet voor niets dat je vroeger als je ziek was van je oma een kop kippenbouillon kreeg. Het bevat essentiële mineralen en voedingsstoffen die helpen je immuunsysteem te versterken. 

KATER? EERST BOUILLON, DE REST KOMT LATER:

Bewust en onbewust worden we de hele dag blootgesteld aan allerlei giftige stoffen, zoals uitlaatgassen maar ook (teveel) alcohol, bewerkt voedsel, cosmetica etc. Je lichaam is tot op zekere hoogte prima in staat zich te ontdoen van deze gifstoffen, maar het houdt natuurlijk ergens op. Daarom is ontgiften hip… maar vaak niet lekker en duur. Well, not anymore… Bouillon it is. Again. De voedingsstoffen in bouillon stimuleren je lichaam om meer antioxidanten aan te maken. En dat zorgt er weer voor dat je lichaam op natuurlijke wijze gezuiverd wordt… 

Owwww, en hadden we al gezegd dat het megalekker is? Bovendien is het de perfecte basis voor saus, een stoofpotje, risotto of soep.

Onze bouillons worden gemaakt van vlees, veel botten, groenten en kruiden, die voor lange tijd op lage temperatuur pruttelen. Letterlijk alles van de producten wordt gebruikt, waardoor het ook nog eens duurzaam is. Past prima toch, in deze tijd waarin steeds (weer) meer aandacht is voor het welbehagen van onze planeet?

Het is overigens in geen geval te vergelijken met de blokjes en zakjes die je in de supermarkt koopt. Dit is vooral gistextract waar allerlei smaakmakers aan worden toegevoegd, vooral zout, om het de smaak te geven waar we allemaal zo aan gewend zijn.

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Menukaart
Mijn bestelling € 0,00 0